Cautare avansata

Despre livrare

Zona ajutor clienti Constanta Florist .ro - Florarie online cu livrare in Constanta
  • PayPal

Livrare de flori in Constanta prin Constanta Florist.ro

 

Numai pe Constanta Florist.ro poti avea un timp de livrare de numai doua ore din momentul comenzii!

Livrarea se face in orasul Constanta si in localitatile: Agigea , Basarabi/Murfatlar , Constanta Port , Cumpana , Eforie Nord , Eforie Sud , Lazu , Lumina , Mamaia , Mamaia Sat , Navodari , Ovidiu , Techirghiol si Valu lui Traian .


Livrarea in orasul Constanta este GRATUITA! Poti trimite flori in Constanta fara sa platesti livrarea.

Livarea se face de LUNI pana VINERI intre orele 10.00 - 18.00. O comanda se poate livra daca avem confirmarea platii cu cel putin doua ore inaintea momentului de livrare. Pentru comenzile cu livrare intre 10.00 si 12.00 confirmarea platii trebuie facuta cu o zi inainte.

Momentul din zi pentru livrare ales in timpul efectuarii comenzii are caracter pur orientativ, nereprezentand o obligatie pentru noi. In limita posibilitatilor, vom incerca sa respectam acea indicatie. Nu garantam livrarea comenzilor efectuate in zile speciale (Valentine's Day, 1 Martie, 8 Martie etc) daca nu avem confirmarea platii cu cel putin 48 de ore inainte de momentul livrarii - livrarea acestor comenzi facandu-se in urmatoarea zi lucratoare.


Constanta Florist.ro face o singura livrare per comanda. Toate comenzile sunt confirmate telefonic cu destinatarul inainte de livrare. Daca solicitati expres sa nu confirmam telefonic comanda va asumati riscul ca destinatarul sa nu fie la adresa si comanda sa nu fie livrata. Daca o comanda nu se poate livra din motive independente de Constanta Florist.ro (destinatarul nu este la adresa si nici nu se poate contacta telefonic, nu ne este comunicata imediat o alta adresa de livrare, se refuza primirea etc), comanda ramane PROCESATA si disponibila pentru a fi ridicata din sediul nostru in urmatoarele 24 de ore. Daca in acest interval comanda nu se ridica din motive independente de vointa noastra, comanda se anuleaza de drept fara posibilitatea returnarii platii.


Valentine's Day si 1 si 8 martie

Pentru zilele de Valentine's Day si 1 si 8 martie se aplica anumiti termeni si conditii speciale. 

Va rugam sa plasati comanda pentru aceste zile cat mai repede si sa comandati produse DOAR din categoria cu acelasi nume. Vor avea prioritate comenzile ce vin cu cel putin 5 zile inainte de data acestor sarbatori. Toate comenzile ce vin dupa, vor fi considerate comenzi fara prioritate!

Toate comenzile pentru aceste zile sunt finale si nu vor accepta nicio modificare sau anulare. 

In aceste zile de sarbatoare nu garantam ore specifice de livrare!


Atentie! De Valentine's Day (Ziua Indragostitilor), 1 si 8 martie nu se efectueaza livrari in afara orasului Constanta. Fiecare comanda ce va veni pentru aceasta zi si va avea alt ora decat Constanta se va contacta prin EMAIL si se va stabili data de livrare cu o zi inainte de aceste sarbatori sau cu o zi dupa, la alegerea clientului.

 
Acasa la ConstantaFlorist.ro - flori si buchete de trandafiri cu livrare in Constanta. Florarie online.
Copyright 2013-2019 Constanta Florist .ro - flori proaspete cu livrare in aceeasi zi.
SC Trandafirul Desertului SRL este notificata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP cu nr. 26235. Constanta Florist .ro Constanța, 900476‎. Telefon: 0729 309 509 FloriinConstanta

creat de: CARTENTO - We are building awesome e-commerce - FlowersMelb