Cautare avansata

Cum platesc?

Zona ajutor clienti Constanta Florist .ro - Florarie online cu livrare in Constanta
  • PayPal

Cum platesc buchetele de flori si cadourile comandate pe Constanta Florist.ro?


Plata comenzii dumneavoastra pe Constanta Florist.ro poate fi facuta in trei moduri: 
- 1. Plata cu cardul bancar
- 2. Transfer bancarPlata cu cardul bancar (Visa, Visa Electron, MasterCard etc) 

Daca ati ales aceasta metoda de plata este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. 
Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.


Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda.

Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Avantajele acestei metode de plata:
- siguranta 
- comoditate si usurinta in procesul de comanda
- puteti trimite cadouri altei persoane (puteti face cadouri celor dragi si in cazul in care sunteti in afara tarii sau in alt judet)


Transfer bancar
Conform datelor din factura proforma, comanda se va livra dupa ce avem confirmarea transferului bancar insotit de stampila bancii printr-un fax la 40 241 620 060 sau pe email, sau dupa ce avem confirmarea platii din partea bancii noastre.
Transferul bancar presupune transferul sumei de bani din contul dumneavoastra in contul nostru sau a depunerii banilor CASH direct in contul nostru la banca Raiffeisen Bank conform datelor din factura proforma.
 
Acasa la ConstantaFlorist.ro - flori si buchete de trandafiri cu livrare in Constanta. Florarie online.
Copyright 2013-2019 Constanta Florist .ro - flori proaspete cu livrare in aceeasi zi.
SC Trandafirul Desertului SRL este notificata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP cu nr. 26235. Constanta Florist .ro Constanța, 900476‎. Telefon: 0729 309 509 FloriinConstanta

creat de: CARTENTO - We are building awesome e-commerce - FlowersMelb